Fritid og Hobby, Håndværk

Opråb til naturmennesker

Hej naturmennesker. Jeg vil bare lige sige, at det er folk som jer, som får mig til at nyde mit liv i fulde drag, og være stolt af alt det jeg har udrettet – bloggen, min kone, mine børn og såm meget andet, som vi siger. Jeg er virkelig glad for jer, og jeg elsker at der er andre end mig der elsker at være ude i naturen. Det er noget af det bedste jeg ved, og jheg ville ønske, at jeg kunne være udenfor i virkelig lang tid af gangen, for det er sådan jeg har det bedst. Jeg tror jeg blev født på en mark, for jeg har altid følt mig tæt connected med den natur der. Jeg vil håbe at i får alle jeres ikkenatur venner til at komme ud i naturen. Så er i gode ved dem.

 

Nu skal jeg have mad, og ellers så skal jeg snart have foretaget noget el arbejde i Århus.