Natur, Sjov og Spas

På picnic i skoven

Hejsa med dig.

Sidste år var jeg på en vældig hyggelig tur i skoven med nogle gode venner.

Vi havde pakket hele den store pakke, og vi var superspændt op til den fedeste tur. Vi havde rundbold og hele molevitten med, og selvfølgelig også en ordenlig omgang mad. Og bedst som vi var godt i gang med hyggen, så fandt vi pludselig ud af, at der var et ældre ægtepar der holdt en stor fest lige i nærheden, som vi åbenbart blev inviteret med til.. Det endte i hvert fald med at det blev en endnu sjovere picnictur, end nogen af os havde turde regne med.

Der er nu ikke noget som en rigtig god sommerfest i København det er hel sikkert.

Nu vil jeg smide mig ind i sofaen og pleje min influenza, for den er godt nok ved at tage livet af mig. I må hellere ønske mig god bedring, ellers bliver jeg meget ked af det.