Friluftsliv

På picnic med veninden

Hola!

I dag har jeg været sammen med en veninde, jeg ellers ikke har set i et par år. Hun er flyttet til Jylland, og jeg til København – så det er desværre begrænset, hvor tit vi kan se hinanden. Men derfor var det også bare ekstra dejligt at se hende i dag. Vi havde aftalt af mødes på midten – hjemme på Fyn, hvor vi begge to oprindeligt kommer fra. Vejret var helt perfekt til et møde i den fynske natur. Vi tog i skoven med picnickurv og hele molevitten – endda også en engangsgrill, så vi kunne grille bøffer og røde peberfrugter. Måltidet endte faktisk ud med at blive langt bedre end forventet. Jeg har normalt ikke den helt store tiltro til engangsgrille, men til min store glæde fungerede den jo helt fint.

På trods af, at vi ikke havde set hinanden i lang tid var der bestemt ikke stilhed. Vi snakkede løs om alverdens ting og sager. Vi har jo selvfølgelig også oplevet rigtig mange ting i løbet af de par år, og de skulle da lige drøftes, drejes og vendes

Timerne gik, og pludselig var det blevet mørkt – det mindede lidt om safari i Kenya! Vi blev enige om at pakke sammen, og sådan skiltes vores veje endnu en gang. Lidt vemodigt, men vi lovede hinanden at sørge for at ses oftere.

Det har uden tvivl været en rigtig dejlig dag!

Nu vil jeg hoppe i seng. Sov godt derude!