Hårprodukter

Paul Mitchell ESP gaver

Min far er muligvis nok den dårligste til at købe gaver, min mor har i hvert fald byttet de sidste 10 gaver han har givet hende på hendes fødselsdag. Men sådan skal det ikke være denne gang, for hun flyder 50 år, og den dag skal hun altså kunne huske! Så min søster og jeg har planlagt hele dagen for ham og været ude og købe et par gaver fra ham og os af, så han så kan give hende. Det er gaver hun helt sikkert ikke vil bytte denne gang, så hun kan nok godt regne ud af det ikke er ham der har købt dem, men det er jo også ligemeget så længe hun er glad for det. Hun får noget Paul Mitchell ESP se mere her, som hun bruger hverdag og en masse andre produkter fra ham af.

En uforglemmelig dag

Min far skal selv stå for halvdelen af dagen og så står vi for den anden, og vi har ingen idé om hvad han vil finde på, men min mor har sagt at før i tiden var min far en rigtig romantiker, så man kan da håbe at han ikke har glemt hvordan man går endnu. Men altså være del af dagen bliver hvor de skal ud og have noget luksus spa sammen, og bare nyde hinandens selskab for det tror jeg godt at de kan have bruge for en gang i mellem.

Om aftenen skal de så ud og spise sammen med os selvfølgelig og det glæder vi og rigtig meget til.