Fritid og Hobby

Petanque og design letters

Nu skal jeg satme godt nok en tur ud i den grønne skov!

 

Jeg har ringet lidt rundt blandt vennerne, og vi har samlet et ordenligt hold, som skal ud og spille petanque ude på vores normale bane ude ved skovpavillonen. Der spiller vi gerne et par gange om måneden, hvis vejret vel at mærke er til det. Det er jo lidt hip som haps  hvordan vejret lige har lyst til at være her i lille Danmark.

Min gode ven, Tonser Tony, han er klart den bedste af os, men han har også øvet sig meget længere tid end os andre. Det er ikke fordi jeg synes det er irriterende, for jeg plejer som regel bare at spille med ham, hehe. Vi er nemlig ret så gode venner Tony og jeg.. Tony og jeg går langt tilbage, faktisk helt tilbage til folkeskolen, hvilket er med til at gøre Tony til et af mine længste venskaber.

Så blev I lige det klogere, værsgo.

Hov, forresten.. Så kom jeg da lige i tanke om det her – Har I ikke også haft sådan nogen på jeres værelse, dengang I var små? JEg havde i hvert fald noget der mindede om.