Friluftsliv

Picnic i skoven med familien

Så skal jeg lige love for at sommeren da endelig er kommet til lille dejlige Danmark.

 

Det her bliver nærmest årets første rigtige weekend fyldt med sommer. Det skal vi i familien her selvfølgelig ud og nyde.

Jeg har fundet et billed på nettet, som jeg synes lige passer godt til det vi skal i dag. Vi skal nemlig ud på en lille familie-picnic på et sted der ligner det her. Det er godt nok ikke det samme sted, og jeg tror ikke engang at det er i Danmark, men det kunne det godt ligne. Det ligner lidt det grønne område, som vi skal op på nu her.

Smuk Park

Det er med at huske sin drikkedunk nu hvor det er så varmt, for det er med at huske at holde sig hydreret, når det nu er så varmt. Vi er jo ikke rigtig vant til det her i Danmark, eller vi har jo godt nok et par uger om året, men der er jo altid nogen der glemmer det.

Det var egentlig alt for mig i dag. Nu vil jeg se at blive færdig på arbejdet, og så skal familien ellers bare i skoven og hygge. Det bliver sååå fedt!

God sommer alle sammen.

Ses!