Friluftsliv

Ren afslapning i ferien

Jeg skal virkelig slappe af i den her ferie. Jeg fik ferie for en uge siden, og det er simpelthen bare så dejligt, kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Har virkelig været stresset her i eksamensperioden, og derfor er det virkelig dejligt med ferie. Det eneste, jeg skal nå, er at jeg skal til noget fysioterapi, som jeg har ventet på i lang tid, men jeg har ikke rigtig haft tid til det endnu.

Nå, men i aften kommer der et par venner over og griller, og det ser jeg rigtig meget frem til, for det er jo Sankt Hans, og det er bare så dejligt. Det fejrede jeg ikke sidste år, da det simpelthen var for dårligt vejr, der hvor jeg befandt mig. Men sådan er det jo.

Vi ses nok snart herinde igen, for jeg har besluttet mig for, at jeg vil opdatere bloggen lidt oftere i ferien.