Inventar

Så er det køkkenets tur

Hey venner overalt i Danmark. Jeg har hørt rygter om, at jeg har spredt min fantastiske blog lige fra Bornholm til Skagen, Fanø og mange andre steder. Det er for fedt man.

Hvis I lige vil høre, hvad min dag skal komme til at gå med, så er det at jeg skal ud og finde mig nogle hylder i træ som jeg kan hænge op ude i mit køkken, fordi der mangler lidt en hylde eller to, hvor jeg fx kan stille noget mel på. Det er bare sådan jeg er, for jeg er så mægtig god til at finde ud af, hvad der mangler hist og her. Sådan er jeg bare. Et geni ville nogen måske sige – jeg siger bare selv, at jeg bare bruger hovedet. Sådan er jeg.

Kunne I tænke jer at se nogle billeder, når det hele er købt og hængt op? Så kan I jo bare smide en kommentar, for jeg gider ikke rigtig til det, med mindre der er nogen der gerne vil se det 🙂