Fritid og Hobby, Ikke kategoriseret

Så er jeg endelig begyndt.

hej alle.

Jeg har i flere år gået og truet mine omgivelser eller dem som gad høre på det, nu ville jeg snart begynde at tabe mig og få dyrket noget motion.  Da jeg holder meget af både skov og strand, så er området her ved Hillerød, for mig meget ideelt og jeg er da også så småt gået i gang med at løbe/gå to gange om ugen. Nu er jeg bare stødt på et nyt problem, for siden kommunen har lavet vejen hvor jeg bor til en ensrettet gade, så må jeg virkelig erkende at der er mange  personbiler i Hillerød. så derfor må jeg nu tage cyklen ud til hvor jeg gerne vil motionere. Det er lidt en streg i regningen, da jeg må afsætte en halv time ekstra bare til transport. Men nu prøver jeg at se positivt på det, for så får jeg varmet op på vej derud og igen strukket lidt ud på vejen hjem, så på den måde er det ikke så galt endda.