Fritid og Hobby

Så ved I det!

Hej og rigtig hjertelig velkommen til min lille øjesten af en blog.

Det her har efterhånden længe været mit lille fristed, hvor jeg kan tage hen, når jeg har brug for at lukke lidt luft ud, som måske ingen af mine venner gider høre på. Nu skal I ikke føle jer mindre værd end mine venner, fordi I får lov til at høre på alle de ting, som jeg ikke kan få pusterum til at lukke ud i hverdagen. Det er simpelthen fordi jeg har så mange ting om ørene, og fordi jeg arbejde ret så meget, at jeg bliver nødt til at finde en eller anden måde at komme ud med nogle ting på. Ellers bliver det konen derhjemme, som får lov at høre på alle de her ting, og det ved jeg at hun ville blive træt af igen.
Jeg ved ikke hvorfor jeg lige præcis skriver det her indlæg i dag, da det måske skulle have været et af mine første indlæg, men jeg tror jeg har skrevet om det før. Det er jo ikke rigtig lige sådan til at huske alle mine indlæg, når jeg efterhånden har skrevet flere hundrede.

Nå, nu kan det også være at jeg bliver nødt til at stoppe før tid, for jeg kan høre konen kalde fra køkkenet. Hun taler igen om gulvafslibning her i dejlige Stor København, som jeg har fortalt hende at jeg nok skal få ordnet, når jeg har tid, men det har jeg altså bare ikke lige så ofte, hehe. Ej det er super irriterende at blive ved med at blive mindet om noget, som man udmærket godt er klar over..

Det var sådan set alt.