Ikke kategoriseret

Så er der booket hotel til weekenden

 

Det bliver bare så godt her i weekenden, når konen og jeg skal på hotel. Det kan vi rigtig godt lide, men sådan er det jo. Vi skal til Frederikssund, så vi kører fra Roskilde her klokken otte. Det skal nok blive det bedste, jeg nogensinde har prøvet. I lang tid i hvert fald, og det er jo godt.

Men håber, at I har det rigtig godt, for jeg har det godt for tiden, og det er jo dejligt. Jeg er lidt sulten, så jeg tror, at jeg vil gå ud og lave mig en bolle med et eller andet lækkert på. For det kan jeg jo godt lide. Nå, men sådan er der jo så meget. Jeg vil gerne ønske jer en rigtig god dag, for det har jeg selv. Men sådan er det. Vi ses herinde igen på et tidspunkt, men jeg ved ikke hvornår – det bliver nok først, når jeg kommer hjem fra det der dejlige hotel, som jeg skal sove på.