Ikke kategoriseret

Så er der styr på teltudlejning… Så mangler vi bare stolene!

Her i Randers går det godt, og der er ved at være styr på tingene til vores fest, som kommer til at foregå i Viborg. Det er min søsters og min fødselsdag, for hun bliver 30, og jeg bliver 25. Det skal nok blive godt, og der er endelig styr på teltudlejning, så det er jo dejligt, vil jeg godt have lov til at indrømme.

Jeg vil ud at gå mig en tur nu her, for det er rigtig dejligt, og jeg kan rigtig godt lide det. Det er for fedt, og det betyder meget for mig. Jeg har ellers gået en tur i dag, men der er så meget at se til for tiden, så det er dejligt for mig, at jeg nu kan bestemme mig for at gå en tur. Det er bare så dejligt. Men ellers går det bare godt for mig! Jeg er helt vild med mit liv, og det er jo fantastisk.