Fritid og Hobby

Så er det snart tid til ferie

Godmorgen alle!

Så er der ikke meget mere end et par uger til at jeg skal ud og rejse. Det er rigtig længe siden at jeg sidst har været ude og rejse, så det er noget som jeg glæder mig rigtig meget til. Det kan jeg godt lige fortælle jer.

Der er lige nogle forskellige ting, som jeg skal have styr på inden jeg kan tage ud og rejse. Det vigtigste er nok at jeg skal have fundet ud af, om jeg kan tage mig et lån til ferie, for det kan godt være at jeg kommer til at få brug for det, men hvem ved.
En anden ting som jeg skal have fundet ud af er hvilket tøj, som jeg skal have med. Jeg er ikke helt sikker på det endnu. Det kan godt være, at jeg lige skal høre min bror, om jeg kan låne noget af hans sommertøj, for jeg har nemlig ikke så meget smart.