Ikke kategoriseret

Så fik jeg foretaget det el-tjek

Jeg er netop rykket ind i en ny ejerlejlighed, og det er noget, som jeg er rigtig glad for, kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Nå, men den skal altså istandsættes, og da jeg ikke selv er en elektriker, så har jeg fået foretaget et el-tjek her i København, hvor jeg er flyttet til. Og det gør mig rigtig glad, kan jeg altså godt lige sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Men nok om det.

Jeg vil ud at gå mig en lille tur, for vejret er jo godt i dag. Jeg kan næsten mærke, at det smiler til mig, og det er jo en ting, som jeg helst ikke vil være foruden. Så Thor, du må gerne gemme din hammer væk lidt endnu – for vi skal helst ikke have noget regn på denne skønne forårsdag. Det er en ting, som er helt sikkert. Det må du gemme til i morgen, hvor jeg alligevel skal være indenfor hele dagen.