Ikke kategoriseret

Så vil vi give os i kast med noget husbyggeri

Nu er det vores tur til at tage en chance. Det glæder jeg mig til, for jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil ud og opleve noget, og det er jo simpelthen bare alt for fedt, kan jeg godt sige jer. Det handler om, at jeg gerne vil prøve at investere i noget husbyggeri, for det er sådan noget, som jeg altid har haft en drøm om; at få opført mit helt eget hus, som jeg selv har designet. Sammen med andre, som har forstand på det selvfølgelig.

Min kone er med på idéen, og derfor skal vi ud at kigge på nogle forskellige byggegrunde her i Hørning, og det er noget, som jeg er så spændt på, at jeg slet ikke tror, det er muligt at forstå det, hehe. Det er sådan det er. Og det skal nok blive rigtig, rigtig godt, kan jeg godt sige jer. Vi ses snart.