Friluftsliv

Sikke noget rod.

Hej alle.

Vi har altid i vores familie været meget glade for når vi mødes, at tage samlet i skoven, hvis vejret tillader det. Det var også til fældet i sidste weekend, da min mor fyldte 80 år. Vi havde fået pakket en kæmpe frokostkurv, god vin og selvfølgelig en flot lagkage til hende. da vi havde gået en lille halv time fandt vi et godt sted og slog os allesammen ned der.

Det har altid været smadder hyggeligt med disse ture, men denne gang havde det et skår i glæden. Jeg ved ikke lige hvad min far fik tygget i, man resultatet blev i hvert i fald, at han fik brækket en tand af sit gebis. Så nu må jeg til at hjælpe dem med at finde en tandlæge som kan lave en protese i Frederikssund. Det er nemlig ikke muligt at få ud af ham hvor han fik lavet dem sidst, så nu må han tage til takke med den tandlæge jeg finder til ham. Se mere her.