Ikke kategoriseret

Skaf mig et omfangsdræn

Jeg har haft utrolig svært ved at anskaffe mig et af de store omfangsdræn, der bare kan dræne alt. jeg ved ikke hvor jeg skal lede, men sådan er der vel altid en udfordring. jeg skal bruge hjælp fra en professionel VVS mand, der har styr på den slags – for jeg er ved at være ude hvor jeg ikke kan bunde. Min kone Lis sagde til mig fra starten af, at jeg skulle tage fat i en der vidste noget om det, men jeg troede jo ligesom altid at jeg kunne ordne det hele alene. jeg ved godt at jeg skal tænke mig bedre om, men det er altså svært når man har været håndværker i snart 50 år. Jeg har prøvet de fleste ting, og jeg har da også haft fat i flere end et omfangsdræn – men denne gang er jeg ude hvor jeg ikke kan bunde. Sådan er det. Jeg indrømmer det gerne.