Håndværk

Skal have fat i et malerfirma fra Skanderborg

Hey og velkommen til min lille blog her. Det er jo fredag i dag, og hvilken skøn dag det da i virkeligheden er.

Jeg skal da bare lige have fundet et godt malerfirma fra Skanderborg og så lige få sørget for, at der kommer nogen og maler min lejlighed her i weekenden. Det kan godt være det er lige lovlig kort varsel, men hvis jeg kan få en maler ud i løbet af næste uge eller næste weekend, så vil jeg være fint tilfreds.

Nu skal jeg bare lige til at pakke mine sager sammen, så jeg kan komme i skole, og så skal skoledagen bare køres igennem, så jeg kan komme på weekend, og det bliver bare for fedt. Jeg håber I alle sammen har det godt, for det har jeg nemlig. Hvis I ikke har det så godt, så er det med at ændre jeres sindstilstand, og se tingene fra de positive sider. Det er nemt nok at sige, for det er nemlig noget jeg ikke engang selv kan finde ud af at gøre.

Ses!