Børn

Skal have mig en Philips fjernbetjening

Jeg er på udkig efter en god fjernbetjening til mit fjernsyn, og jeg er ret så sikker på, at det skal være en fra Philips – præcis ligesom mit fjernsyn. Det er nemlig sådan, at jeg før har købt sådan en fra Kina før, og den virkede altså ikke specielt godt, kan jeg godt afsløre. Har kigget på den her: http://www.koz.dk/category.php?id_category=71, og den synes jeg faktisk ser ret god ud – til prisen i hvert fald. Jeg er sikker på, at den bliver god, så jeg tror, at jeg går ind og bestiller den nu her. Det kunne jeg godt tænke mig…

Nå, men ellers, så sker der jo ikke det store lige for tiden. Jeg skal giftes til sommer, men det er snart en gammel nyhed, så det er der ikke behov for at skrive om mere herinde – det har I garanteret fået nok af. Det bliver jeg nødt til at skrive.