Ikke kategoriseret

Skal jeg have nye gardiner?

Jeg har lige kigget lidt rundt i min lejlighed efter ting, som godt kunne trænge til at blive udskiftet. Jeg er meget i tvivl angående mine gardiner her på Nordsjælland, for de er lidt blege, men de ser stadig meget godt ud, synes jeg, og jeg ved ikke, om man kan få dem nogle steder mere. Jeg tror måske at jeg bare køber nogle nye.

Vil gerne lige ud og se lidt på nogle flere julegaver, for jeg mangler stafig en del, men det er jo heldigvis ikke juleaften endnu, så jeg behøver ikke at stresse. Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal give min far. Det er nemlig sådan, at jeg ikke ved hvad han ønsker sdig, så det kunne være at jeg skulle drille ham og bare tegne en grim tegning eller noget i den stil. Det vil jeg godt lige sige jer.

Nu elsker jeg livet- ses snart igen.