Ikke kategoriseret

Skal lave en tilbygning i København

hejsa.

Nu er der for tiden ikke det helt vilde at lave som elektriker herovre på Fyn i øjeblikket, så da jeg på nettet så et firma der i et års til søgte to elektrikere til en meget stor tilbygning i København til Coop´s nuværende lagerbygninger i Ballerup, så slog jeg til og fik jobbet. Jeg har altid godt kunne lide at bevæge mig og har da heller ikke boet et sted længere en to-tre år af gangen.

Derfor passede det mig fint med jobbet i København og så kommer jeg samtidig også lidt mere over og besøger mine forældre der bor i Næstved. Noget andet er også vennerne, hvor flere af dem nu bor og arbejder i København. Nogle af den har jeg ikke set i et par år og vi har da også allerede aftalt at vi skal ud og spise en frokost sammen. Jeg har selv en følelse at det bliver et spændende forår og i det hele taget en spændende start året.