Smykker

Skal på spejdertur – Hvad med mine marguerit øreringe?

Hey alle sammen. Jeg har lige et lille spørgsmål – og jeg ville egentlig ønske, at jeg havde et plugin, så jeg kunne lave en afstemning. Det er fordi, jeg skal ud i naturen og opleve en masse ting med spejderklubben. Det glæder jeg mig rigtig meget til, men samtidig skal jeg jo så også have noget tøj på, der kan tåle at blive beskidt. Jeg har bare lige fået nogle marguerit øreringe, som jeg er rigtig glad for, og derfor vil jeg gerne vide; Skal jeg tage dem på eller ej?

 

Jeg er rigtig glad for dem, og jeg købte dem herinde for ikke så lang tid siden: http://www.vaiva.dk/shop/marguerit-23c1.html. Jeg håber meget, at I kan hjælpe mig med at afgøre, hvorvidt jeg skal have dem med på min spejdertur.

 

 

Det var vist nok om mine klassiske smykker. Nu skal det handle om, hvor meget jeg glæder mig til at min spejdertur. Det bliver så fedt, for jeg elsker bare udelivet. At lave mad over åben ild, synge lejrbålssange og en masse andre ting.