Friluftsliv

Skal snart ud i naturen

Hey alle sammen. Det går godt her, og jeg er faktisk lige hjemvendt fra en rigtig god tur, som jeg har været på ude i naturen. Og ja, det er selvom om det sner, for jeg er jo en rigtig survivor, som de fleste der læser med regelmæssigt herinde nok ved. Jeg kan overleve i både plus og minusgrader, og det er det der gør mig så speciel. Men det er nu altså meget rart at være hjemme igen, vil jeg godt lige have lov til at indskyde, selvom jeg jo holder meget af naturen. Men jeg har bare sådan savnet mine kæledyr, Jan og Borrris, som er to hankatte. Rigtig søde, hvis jeg selv skal sige det – og det er faktisk også det alle andre siger. Jeg har købt lidt frontline combo til at forkæle dem med- de er jo kæledyr 😉

 

Nå, nu skal jeg selv have mig en god kop kaffe og en pibe tobak, og så tror jeg at vi snakkes senere. Det er nemlig tid til at der kommer en god film i fjerneren – det er nu rart at være hjemme.