ferie

Slagelse: Leder efter en it-konsulent

Det hele går nu meget godt for tiden. Hvordan går det med jer? Det er sådan ,at jeg har gang i lidt af hvert, og jeg har en hel del projekter i luften, som vi siger. derfor har jeg også kontaktet dem her: Ravn IT, Snebærvej 3, 4200 Slagelse, Tlf. 70 400 300. Det er sgu meget fedt, så jeg tror, at jeg vil ringe lidt mere rundt til dem her snart.

Nå, men ellers så vil jeg gå igang med at forberede noget mad til aften, for jeg får nemlig gæster sammen med konen, og det bliver vildt spændende, kan jeg lige så godt afsløre, det er en ting, som jeg godt vil skrive under på. Det bliver fedt, for jeg skal lave en ret, som jeg aldrig har lavet før, og det er da spændende, hvad det bliver for noget, synes I ikke? Det synes jeg i hvert fald selv.

 

Men vi ses snart igen.