Fritid og Hobby

Smæk på varmepumper i Silkeborg

Velkommen til jer alle sammen. Her på min blog er alle og enhver velkommen, der er slet ikke nogen forskel. Bum.

Hvis der er nogen af jer derude som ved noget om varmepumper i Silkeborg, så send mig lige en besked, for jeg har et par gode spørgsmål, som jeg gerne vil have svar på. Ja, I kan nok fornemme at jeg stoler rigtig meget på min læsere, og sådan er det bare. I er den eneste grund til at jeg gider bruge tid på at sidde og skrive indlæg hver eneste dag. Ej okay, jeg nyder det faktisk ret meget, men ville nok bare lave mig en privat dagbog istedet for, hvis der nu alligevel ikke er nogen der læser med. Så tak for det. Det skal I altså bare lige vide.

Nu har jeg smidt noget lækkert musik på fra Rocky filmene. De sidder altså bare lige i skabet.

Vi ses herinde igen snart! Hej hej!