Lån, Overlevelsestur

Sms lån og tur til Norge

Det er rigtig fedt, at det går så godt for mig lige for tiden. Jeg har nemlig lige booket en tur til Norge sammen med min gode ven, Tony, som er en rigtig flink mand. Vi skal afsted i slutningen af februar, så det er lige omkring forårstid, så vi håber på at det ikke er minusgrader. Men det er det jo nok – det har jeg aldrig vist, for jeg har aldrig været i Norge eller på Norge eller hvad det hedder. Det er lidt ærgerligt, for jeg har kun hørt gode ting om det. Det kan jeg den ondelyneme godt fortælle jer.

 

Min ven Tony, fortalte mig at han blev nødt til at tage et sms lån for at kunne tage med. Se her: http://www.hurtigt-sms-laan.dk/. Han har også tidligere taget et sms lån, og det fik han betalt tilbage, så derfor gjorde han det igen. Det er bare drønsmart.

 

Nå, men jeg glæder mig til at vi skal på overlevelsestur til Norge, for det har jeg godt nok ikke været i lang tid. Altså overlevelsestur. Jeg har jo aldrig været i Norge.