ferie

Sølvkæder – go eller nogo?

Jeg går og leger med tanken om, at jeg vil have mig sølvkæde – se her. Jeg ved dog ikke, om det er på mode lige nu. Er der nogle, der kan kaste lidt lys over den sag? Jeg er nemlig ikke så moderigtig, men jeg vil godt have lidt mere opmærksomhed fra mændene, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil bruge lidt penge på noget nyt tøj, men det skal jo gerne være noget, som herrene synes ser godt ud, hehe.

Nå, men nu vil jeg gå mig en lille tur, for jeg er i verdens bedste humør, og derfor har jeg lyst til at gå lidt. Det er så hyggeligt, og jeg glæder mig til at komme udenfor, for jeg har siddet indenfor og arbejdet med en opgave hele dagen i det gode vejr. Så nu tager jeg revanche – det er en ting, som er helt sikkert. Også selvom solen er gået ned.