Lån, Lån over nettet

Stik mig et lån og det skal gå quick

Yo alle medmennesker, læsere og andre kreaturer der kan se og læse. Har I det fedt? Jeg har det rimeligt fedt, for det er så vildt, så godt det går for tiden. Det er en ting, jeg godt lige vil skære ud i pap for jer. Jeg elsker nemlig pap – det kan man lave robotter og våben af. Det er to ting, jeg holder meget af!

 

Jeg har forresten lige taget mig et kviklån – se her. Det er fordi, jeg så har råd til en hel masse Playstation-spil, jeg har ønsket mig i lang tid. Det er simpelthen så grineren at spille Player, som vi kalder det her hvor jeg sta-sta-stammer fra.

Jeg er virkelig glad for at jeg tog det quick lån, det kan jeg godt fortælle jer. Jeg tror nemlig også at jeg skal have mig noget fodboldtøj, for det har jeg aldrig haft, og jeg synes virkelig at det er sejt, kan jeg godt fortælle jer.

 

Ellers tror jeg at jeg vil gå ud og ringe til min mor, og spørge hvad hun ville gøre – hvis hun kun havde en dag tilbage at leve i

 

Yoyo