Børn

Tilskud til legeplads

Jeg har snakket sammen med naboerne om vi ikke skulle prøve at få lavet en legeplads på det grønne område med gynger og vippedyr. Man kan søge hos kommunen om tilskud til sådan nogle ting, og det ville jo være dejligt hvis vores børn kunne få et sted hvor de kan lege sammen. Jeg kan huske at det var sådan at jeg fik mange gode venner i min barndom, så det ønsker jeg da også kun for mine egne børn.

I nabolaget bor der rigtig mange børn og derfor synes jeg at kommunen skulle tage det til overvejelse, selvom jeg godt ved at det koster en del penge, og det er ikke noget de har i disse tider. Men det er vigtigt at børn kommer ud og lege sammen med andre børn, og det håber jeg også at  de kommer til i den nærmeste fremtid.

Jeg tror at vi vil ansøge om at få gynger, et legehus, vippedyr og en vippe, det burde være nok. Så kan vi selv købe ind til en lille fodboldbane, for jeg tror der er mange der gerne vil spille fodbold.