ferie, Fritid og Hobby

Ting som jeg gerne vil have

Hvis der er noget, som Benny her godt kunne tænke sig, så er det at have rigtig mange penge, så mange penge, at jeg ville have frihed til at gøre lige hvad jeg vil, når som helst.

Så ville jeg have en masse ferie boliger rundt omkring i verden. Og der er især nogle specielle steder rundt om i verden, som jeg ville foretrække.

Jeg skulle et hundrede procent sikkert have mig en bolig i USA, for det er nok det sted i verden, som jeg ville bruge mest tid, hvis jeg havde penge nok. En bolig i Hua Hin, Thailand ville heller ikke være noget dårligt valg, for det er godt nok også et fedt sted.

Jeg skal godt nok også snart ud og rejse igen. Jeg vil gerne se, om jeg i hvert fald kan komme ud og rejse mindst to gange om året. Jeg er lidt af den overbevisning, at man har det bedst, når man rejser.