Fritid og Hobby

Ud og gå en dejlig tur

Hejsa alle sammen 🙂

Jeg var ude og gå en tur her i går aftes. Jeg er begyndt at gå ture hver eneste aften. Normalt ville jeg skippe en del af mine gåture, og istedet for tage en løbetur, men fordi jeg har fået skinnebensbetændelse igen, så bliver jeg nødt til at tage en pause fra løberiet, og så er en gåtur et godt alternativt.

Jeg kan faktisk rigtigt godt lide at gå ture alene, især nu hvor jeg er flyttet på landet. Det er ikke fordi jeg ikke har set naturen her omkring før, men man kan virkelig aldrig blive træt af naturen. Jeg gik nok omkring de 10 kilometer, og jeg skal lige love for at man har tid til at tænke, når man bare går rundt i naturen, helt alene.

Da jeg kom hjem havde min kone kigget på noget OIL OF LIFE, som jeg bare SKULLE! høre om. Det var okay, men jeg vidste ikke hvad hun talte om..