ferie, Fritid og Hobby, Penge

Ud og opleve noget

Hvis der er én ting som jeg rigtig gerne vil, så er det er godt nok at komme afsted til USA og så på sådan et roadtrip eller sådan. Det er altså godt nok en af mine største drømme. Det kunne være totalt fedt at leje en stor motorcykel eller en fed bil og så bare køre tvært gennem landet. Det må jeg altså se, om jeg ikke kan få gjort. Jeg tror faktisk snart, at jeg snakker med et par af mine venner om seriøst at gøre det. Har luftet den sammen med nogle venner før, og de lød mere eller mindre klar på det, så det kan jo godt være, at man kan få en med.

Det kan så til gengæld også være, at jeg bliver nødt til at tage et microlån eller sådan en slags lån, for at få penge til det, med mindre jeg måske kan finde på et eller andet, der lige giver mig en masse penge. Det kunne atlså godt nok være fedt at komme afsted. Jeg krydser fingre for det hele.