Naturliv

Ude og se på biller

Davs,

Jeg har lige været et smut ude i naturen og kigge lidt på biller. Jeg fandt nogle af de rigtig spændende, da jeg var ude i skoven. Nu er jeg ikke nogen ekspert, og havde heller ikke fået pakket min bog med information med, så kunne ikke rigtig identificere dem jeg stødte på, men jeg havde det sjovt alligevel, og det er jo det vigtigste. En af dem som jeg synes er rigtig spændende er en af de biller, som får sådan en blålig metal agtig skær.

Jeg tror jeg vil sidde og google lidt rundt, og se om jeg kan finde ud af hvorfor de har den der blålige skær. Det kan være at jeg lige kommet med endnu et indlæg omkring disse biller, når jeg har undersøgt lidt mere. Nogle ville måske mene, at jeg burde have ventet med dette indlæg, indtil jeg havde lavet den nødvendige research, men det er jeg da bare ligeglad med. Så ville I måske tro at jeg bare var mægtig klog, men jeg vil gerne vise jer alle sammen, at selvom de fleste af jer tror at jeg ved alt, så er jeg bare et normalt menneske som de fleste andre.  Og så lige på falderebet; tjek lige de her balancebræt ud. Det vækker godt nok nogle minder fra dengang jeg gik i fritidsordning.