Børn

Udklædning til jul

Hey hey hey!

Så er der ikke længe til jul, og det kunne være sjovt at få sådan en sjov udklædning dertil, så vi rigtig kan få en rigtig sjov jul. Jeg håber lidt på at det bliver en hvid jul, og så kan det være at jeg kan finde et julemandskostume, og så kan jeg lege julemand, det kunne altså bare være hammersjovt.

Hvis der er nogen af jer derude, som ved et eller andet godt sted, hvor man kan finde nogle fede kostumer, så vil jeg gerne lige høre fra jer. Bare skriv en kommentar til mit indlæg, for det vil nemlig bare være sådan en rigtig stor hjælp, som jeg gerne vil have.

Ellers så synes jeg bare at I alle sammen skal hygge jer rigtig gevaldigt her i julen, og så ses vi jo meget snart herinde på bloggen igen. Hvis der er nogen sjove spørgsmål, så skriv dem også gerne i kommentarfeltet, så skal jeg nok forsøge at få svaret på dem alle sammen.

Ses!