Skønhed

Vær god ved din hud – vælg Elisabeth Arden

Din hud er vigtigere, end du tror. Du skal behandle den ordentligt, både for at folk ikke føler ubehag, når de ser på dig, men også og mest af alt for din egen skyld, så du har det godt med din hud. Og det kan cremerne fra Elisabeth Arden hjælpe dig et langt stykke hen ad vejen med. Uanset hvor dårligt din hud har det, kan cremerne hjælpe på ene eller anden måde.

Redningsaktionen

Afhængig af hvad problemerne er med din hud, så har Elisabeth Arden flere forskellige produkter til at kunne hjælpe. Har du måske bare et lille forkølelsessår eller tørre læber, så findes der en libpalm, som, hvis du bruger den ofte, giver både lækrere og flottere læber. Cremen kan også bruge til meget andet, hvis der lige er små steder, du skal ’reparere’ lidt på. Men det er vigtigt, at du husker at smøre på, for bliver det ikke gjort hver dag, så hjælper det ikke meget.Skin

Er det derimod hele dit ansigt, du gerne vil arbejde med, har Elisabeth Arden for eksempel en fugtighedscreme, som skal smøres i ansigtet om morgenen, efter du har været i bad, eller om aftenen inden du går i seng. Hvad der passer bedst, er helt op til dig, så længe du bruger den kontinuerligt – det vil sige, at du smører hver dag. For sådan er du sikker på, at cremen virker bedst muligt.
Der findes mange forskellige cremer fra Elisabeth Arden, og de kan alle sammen hjælpe med noget forskelligt, alt efter hvilke typer af problemer du har i din hud. Ofte kan det være en god idé at spørge til råds, inden du køber produktet, enten der hvor du handler eller forsøg med en googlesøgning. Det hjælper både dig og din hud på vej, så du får den rigtige creme.  Og du kan selvfølgelig også være heldig at finde Elisabeth Arden Creme på Tilbud på den måde.

Det kan du ellers gøre

Udover at du kan få hjælp fra cremer og så videre, skal du selvfølgelig også behandle din hud ordentligt fra starten af. Det hjælper ikke, hvis du tror, at det hele bare kan fixes med cremer og make-up, for så bliver din hud i det lange løb endnu mere trist og tør. Derfor skal du huske også at vaske dit ansigt hver dag og gerne flere gange om dagen. Om det er med sæbe eller ej, er lige meget, men bare at din hud får en grundig skrub, så døde hudceller, sved og bakterier kommer væk, så de ikke ligger og arbejder i din hud.

Har du større problemer med urenheder, bør du i stedet for cremer nok opsøge en læge. De kan hjælpe dig med at finde en creme, der hjælper, og som ikke har så mange parfumer, som nogle cremer kan have. For nogle gange hjælper det bare ikke kun at smøre en lækker creme på, inden du skal sove.