Håndværk

Velkommen til igen

Hey til mine dejlige tro læsere. Hvis du ikke er en fast læser herinde, så kan jeg fortælle dig med det samme, at det her er stedet, hvor Benny Normann Madsen skærer osten, uden dikkedarer.

Det er ikke hver dag, at selveste Benny her bliver sat på arbejde af sin gamle mor, men i dag er en undtagelse. Hun er ikke lige frem den bedste til at navigere rundt på los internet’os, så derfor er jeg gået med til at hjælpe hende med, at finde en fornuftig tømrer fra Amager, så hun kan få lavet det halløj, som hun altid snakker om.. Gider ikke høre efter når hun snakker, så aner ikke hvad er det er, hun skal have lavet. Det er garanteret ikke engang en tømrer hun skal have fat i, men hvad faen.

Hvis du har nogen idéer til, hvad mit næste indlæg skal handle om, så er du meget mere end naturligt velkommen til at skrive det til mig i kommentarfeltet.

Skip’O’høj.