Friluftsliv

Vikle vikle og sådan noget

Nu er det vist ved at være tid til årets første skovtur. Det bliver ikke lige med den store madpakke, hvor vi skal sidde og hyggefnidre i timevis, for det bliver sgu godt nok for koldt. Det er jo ikke dansk sommer lige nu, men jeg synes virkelig skoven er helt unik her om vinteren.

Det kan godt være at det bliver lidt svært at lokke folk med i skoven lige nu, men lad os nu se hvad der sker, når jeg lufter idéen til de andre om lidt.

Hm, gad vide om det er for koldt, hvis min søster tager sin lille unge med, så kan hun jo holde ham varm i sådan en vikle her. Det tror jeg egentlig godt man kan gøre.

JEg har engang hvor jeg var på ‘overlevelsestur’ med min gode kammerat Bælle, blevet nødt til at sove i samme sovepose for ikke at blive stivfrossen i de vilde norske skove. Puha, det er godt nok et minde, som jeg meget gerne vil slippe af med.