Fritid og Hobby, Penge

Vil meget hellere spille spil

Hvis jeg kunne vælge lige nu mellem at gå på arbejde, eller blive siddende herhjemme og spille sjove skrabespil på nettet, så tror jeg godt, at jeg ved, hvad jeg ville vælge. Det er nemlig ikke nok med, at det er monster grineren at spille de skrabe spil der, men så er jeg tilmed også ved at være ret så godt træt af at tage på arbejde for tiden. Jeg ved ikke helt hvad der er med mig, men jeg er så småt begyndt at være træt af det, men det kommer og går lidt, så i næste uge elskerj eg det sikkert igen.

De sidste mange dage har jeg også fået tiden til at gå at spille gratis bingo: http://www.online-skrabelodder.dk/gratis-bingo.html, det er sgu meget sjovt, og det kan man også få utrolig meget tid til at gå med. Så hvis der ikke er noget der holder dig tilbage, så som arbejde eller sådan noget, så er det da bare med atk omme i gang med at bruge tiden på sjove spil.