Naturliv

Vinter = Udfordringer til mig

Jeg har her på det sidste været ude for at jeg simpelthen elsker mit liv. Jeg ved ikke noget bedre – og det har måske noget at gøre med at det er så koldt udenfor, og der er så en udfordring at overnatte udenfor. Jeg elsker nemlig udfordringer, og jeg ved egentlig ikke noget bedre end, når jeg er på nippet til at fryse ihjel. Okay, det er måske en overdrivelse, men jeg ved intet bedre end udfordringer. Specielt ikke når det kommer til udelivet – der holder jeg ekstra meget af det. Og det er der statsgaranti på. Selvom jeg elsker at komme hjem fra en tur, og så bare sætte mig i min sækkestol. Det er noget af det bedste jeg ved, kan jeg godt fortælle dig!

 

Nå, men nu er det vist også tid til at smutte ned og handle lidt ind. Jeg skal i hvert fald have en kop mælk, og det kan ikke gå hurtigt nok! Det er en ting, der er helt sikkert.