Ikke kategoriseret

VVS: Det er sådan, vi har en aftale

Jeg har netop lavet en rigtig, rigtig god aftale, hvis jeg skal sige det selv. Den har jeg lavet med nogle som har forstand på VVS, og sådan er det altså. Det er jo rigtig fint, og jeg kan rigtig godt lide, når jeg får lavet sådan nogle gode aftaler. Men altså, nu vil jeg have mig en øl, for jeg skal mødes med et par gutter her i Gentofte senere, og det er noget som jeg virkelig ser frem til, for det har været en lang uge med masser af arbejde, og det glæder jeg mig sådan til er overstået, kan jeg vist roligt erkende.

Nu er det dog også sådan, at jeg snart skal på en lille fisketur med min gode ven, Preben, og det er også noget, som jeg trænger til, for det er lang tid siden, at vi har set noget til hinanden. Hej med jer – og vi ses.