VVS

VVS installatør til gulvvarme i Holstebro

Hej herinde!

Vi har købt et gammelt hus i Nr. Felding ved Holstebro af. Det var ikke Verdens bedste beslutning, for vi har lige siden postet oceaner af penge i de gamle vægge. ALT indvendigt er blevet revet ud og vi befinder os nu 90 cm under det tidligere, mølædte trægulv, På mandag kommer en lastvogn med isoleringsmateriale og nogle kubikmeter grus, stål til at gøre støbelaget stærkt og sågar en flok klinker – som kæresten nøje har udvalgt.

I går kom vi så pludselig til den konklusion, at det nok ikke var nok med de radiatorer der var indkøbt. Kvinder er nogle forfrosne sjæle og det er os mænd, der skal lægge krop til deres kolde tæer – når og hvis det passer dem.

Vi besluttede derfor, at en VVS installatør skulle montere gulvvarme overalt i det gamle hus. Samtidig skulle radiatorerne returneres. Men det betød også, at vi siden i går eftermiddags har ledt med lys og lygte efter en VVS installatør og han skal være lokal, så han ikke skal have et større beløb i “kørepenge”.

En ven har læst om en på denne hjemmeside: http://www.byens-blikkenslager.dk/vvs.html, Det lyder dejligt nemt at vælge ham, så det gør vi nok. Men først:

Hvad mener folk herinde?

Vi venter gerne på svar – men på mandag skal vi videre i opgaven. Så tak for noget hurtigt feedback!

Mvh
Familien Julesen
Nr. Felding