ferie

Weekendophold i det fynske

I år har vi besluttet at vi skal på weekendophold i stedet for de varme lande, da vi bliver nødt til at spare lidt penge, nu når vi har finanskrise. Det har ungerne ikke helt været tilfreds med, men nu er det uheldigvis ikke dem der betaler regningerne i huset. Så det må blive næste år at vi tager til et varmt land, min tanke er lidt Thailand. Men en weekend tur til Kerteminde er aldrig kedeligt, og jeg har været der mange gange i mine unge dage, og jeg ved at de ikke kommer til at kede sig. Kerteminde har muligvis også de bedste is på hele fyn og jeg er sikker på at de vil elske dem!

Da jeg var ung boede jeg i Kerteminde og det har gjort mig til den er jeg er i dag, og givet mig venner som jeg stadig snakker med. Jeg har presset min kone til at flotte dertil men hun ville være meget ked af at forlade Køge, men jeg håber at jeg en dag får hende overtalt.

Jeg synes det er rigtig hyggeligt at være sammen med familien, og man bliver lidt mere samlet ved at være i sommerhus synes jeg. Men jeg elsker dog også at rejse til nye lande, for jeg synes at andre kulture er spændende at se og blive en del af det i 2 uger. Men det bliver næste år, at vi skal være det 🙂

Kerteminde er i følge mit hoved landet dejligste by, og maden er rigtig god der. De har fjordrejer og efter man har spist en af dem, vil man ønske at man boede her og aldrig skulle spise andet! 🙂